logo

Om www.nyttapotek.com

www.nyttapotek.com erbjuder en enkel och bekväm handelsupplevelse och siktar på att erbjuda våra kunder ett brett utbud av ledande produkter tillsammans med fantastisk kundtjänst och fördelarna med en enkel och säker näthandelsupplevelse.

Enkel navigering för intuitiv användning

Vår onlinebutik är skapad i ett öppet och användarvänligt sätt. Vid det första besöket på vår webbsida eller sökandet efter en specifik produkt kommer våra kunder att ledas genom butiken enkelt och du kommer att kunna genomföra köpen snabbt och effektivt.

Ditt köp är enkelt och säkert

När du har alla de varor du vill ha i kundvagnen kan du som kund välja mellan flera säkra betalningsmetoder. Betalningar kan göras enkelt genom förbetalning med ett kreditkort. Våra kunder kommer genom e-mail bli uppdaterade med orderstatus efter att de placerat sin beställning.

Snabb leverans

Våra kunder kallar det "expressleverans" eftersom att vi vanligtvis skickar beställningar samma dag som de betalas.

Omfattande och individuella tjänster

Med vår avgiftsfria hjälplinje (lokala avgifter gäller i vissa länder) kan våra kunder få mer information gällande ämnet "Medicering, naturmedel och bantningsprodukter" och kan ställa alla frågor de har till vår kompetenta och hjälpsamma kundtjänst. Vi erbjuder dig omfattande tjänster utan långa väntetider.

Produktportfolio

På www.nyttapotek.com kommer kunderna att kunna bläddra bland stora internationella märken som Pfizer, Lili, Bayer eller LIDA samt exklusiva generiska företag som Ajanta som du inte kan hitta bland andra återförsäljare.
Om du har några frågor, kommentarer eller ytterligare önskemål är du välkommen att skriva till oss. Varje e-mail kommer att läsas och besvaras omgående. Under kontorstid kommer vår kundtjänst finnas tillgänglig att assistera dig.

Kvalitet och engagemang

www.nyttapotek.com har åtagit sig att hjälpa dig att göra medicinska beslut. Endast du kan bestämma vilka produkter som är rätta för dig.
Många patienter föredrar anonymiteten som det innebär när man får våra råd på nätet jämfört med en konversation med deras egen läkare.
Vi anser inte att internet någonsin borde ersätta ett läkarbesök, och det är väldigt viktigt att du överväger en komplett hälsokontroll med din läkare för att diskutera den potentiella orsaken till ditt problem.

Viktigt: Att köpa läkemedel genom internet ersätter inte ett läkarbesök.

Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Betalnings Alternativ
Fraktmetoder